info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Recept voor chocoladefondue

Dit keer geen recept met kaas, maar met chocolade. Wel heb je hiervoor een fonduesetje nodig. 

Chocoladefondue

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 100 ml slagroom
  • 350 gr. chocolade
  • 2 eetlepels champagne truffel room likeur
  • stukjes aardbeien
  • stukjes ananas
  • stukjes appel
  • stukjes banaan

Bereiding:

  1. Breng de slagroom in een pan tegen de kook.
  2. Draai het vuur uit en laat de room iets afkoelen (chocolade smelt al bij lichaamstemperatuur en mag niet te warm worden).
  3. Verbrokkel de chocolade erboven en roer goed door, zodat de chocolade smelt en een mooie smeuïge massa ontstaat.
  4. Schenk de chocolademassa over in de chocoladefondueset en roer de likeur erdoor.

Eet smakelijk.

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring