info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Kaasfondue Blauwaderkaas

Kaasfondue met blauwaderkaas

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 150 gr. geraspte Emmentaler kaas
  • 150 gr. geraspte Gruyère kaas
  • 100 gr. blauwschimmelkaas (Gorgonzola of Roquefort)
  • 250 ml witte wijn
  • 1 teentje knoflook
  • Maizena
  • Peper
Bereiding:
  1. Pers de knoflook, of snij in hele kleine stukjes
  2. Doe de wijn en knoflook in een pan en verwarm dit zonder te laten koken
  3. Voeg de geraspte kaas toe en zet het vuur iets hoger. Als de kaas gesmolten is brokkel dan de blauwschimmelkaas erdoor.
  4. Maak een papje van maïzena en een klein beetje witte wijn. Als alle kaas gesmolten is, dit in kleine beetjes toevoegen, zodat je in de gaten kunt houden of het al dik genoeg is.
  5. De fondue op smaak brengen met peper en nootmuskaat.
  6. Eet smakelijk.

  Erna     28-10-2016 14:03     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring