info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Kaasfondue Cock Verweij

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 250 – 300 ml volle melk
  • 600 gr. geraspte Cock Verweij kaas
  • 2 – 3 theelepels maïzena
  • Optioneel: scheutje kirsch
  • Zout
  • Peper
  • Nootmuskaat
Bereiding:
  1. Verwarm de melk
  2. Doe de kaas erbij en roer totdat alle kaas gesmolten is. Beetje bij beetje toevoegen werkt het beste.
    1. Laat het kaasmengsel niet  koken en verhit het niet te lang. Het wordt dan rubberachtig en moeilijk te verteren.
  3. Naar wens kirsch toevoegen.
  4. De fondue binden met de maizena totdat er een homogene massa ontstaat.
  5. De fondue op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat.
  6. Houd de fondue warm op een rechaud.
  7. Eet smakelijk.
Tip: Serveer bij de fondue: reepjes brood, krokante soepstengels, in de schil gekookte krielaardappelen, plakjes venkel, roosjes broccoli, groene asperges, partjes peer, plakjes rouwe ham.

 

  Erna         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties
Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring