De Kaasbank logo website

Kaasfondue Ons Genot

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 750 gr. geraspte Ons Genot
  • 375 ml water
  • 1,5 eetlepel Maizena
Om in de kaasfondue te dippen:
  • Stokbrood of ciabatta
  • Aardappels: gekookt, gebakken of gefrituurde partjes
  • Verschillende worstsoorten
  • Groente: paprika, tomaatjes, champignons, komkommer, augurk of broccoli
  • Fruit: ananas, druiven, stukjes appel/peer
Bereiding:
  1. Verwarm het water in een pan zonder te laten koken.
  2. Doe de kaas erbij en roer totdat alle kaas gesmolten is. Beetje bij beetje toevoegen werkt het beste.
    1. Laat het kaasmengsel niet  koken en verhit het niet te lang. Het wordt dan rubberachtig en moeilijk te verteren. 
  3. De fondue binden met de maïzena totdat er een homogene massa ontstaat.
  4. Eet smakelijk.

  Erna         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties
Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring. Ga voor meer informatie naar https://www.dekaasbank.nl/Privacy.