info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Ons genot

Photo

Kaasfondue recept Ons Genot

Ingrediënten voor 4 personen: 

  • 750 gr. geraspte Ons Genot kaas
  • 375 ml water
  • 1,5 eetlepel maizena

Om in de kaasfondue te dippen:

  • Stokbrood of ciabatta
  • Aardappels: gekookt, gebakken of gefrituurde partjes
  • Verschillende soorten worst
  • Groenten: paprika, tomaatjes, champignons, komkommer, augurk of broccoli
  • Fruit: ananas, druiven, stukjes appel of peer

Bereiding

  1. Verwarm het water in een pan zonder te laten koken.
  2. Doe de kaas erbij en roer totdat alle kaas gesmolten is. Beetje bij beetje toevoegen werkt het beste. 
    1. Laat het kaasmengsel niet koken en verhit het niet te lang. Het wordt dan rubberachtig en moeilijk te verteren. 
  3. De fondue binden met maïzena totdat er een homogene massa ontstaat
  4. Eet smakelijk!

Specifieke producten

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring