info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Recept Villa Nella kruidenkaasfondue

Kaasfondue met als basis Villa Nella Kruidenkaas. 

Villa Nella kruidenkaasfondue is een kaasfondue waar een heerlijke kaas met Italiaanse kruiden in gaat. Volg hieronder de bereiding en het recept van de kaasfondue. 

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 250 gr. geraspte Villa Nella kaas
  • 250 gr. geraspte Belegen Weydeland kaas
  • 150 ml witte wijn of appelsap
  • Maizena

Bereiding:

  1. Verwarm de wijn in een pan zonder te laten koken.
  2. Doe de kaas erbij en roer totdat alle kaas gesmolten is. Beetje bij beetje toevoegen werkt het beste.
    1. Laat het kaasmengsel niet  koken en verhit het niet te lang. Het wordt dan rubberachtig en moeilijk te verteren. 
  3. De fondue binden met de maïzena totdat er een homogene massa ontstaat.
  4. Breng de fondue op smaak met peper
  5. Eet smakelijk.
Lekker om te dippen in de kaasfondue: stokbrood, komkommer, bloemkool, broccoliroosjes, rauwe ham, cervelaat, krieltjes

 
 
Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring