Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.
Weydeland kaas
Bezig met laden...

Weydeland Jong Belegen
De jong belegen Weydeland dankt zijn smaak aan 8 weken rijping in het geconditioneerde kaaspakhuis waar een constante luchtvochtigheid en temperatuur heerst. De kaas krijgt hier alle liefde en zorg die het nodig heeft om de romige smaak te ontwikkelen. Deze variant is zeer geliefd en populair.
Tip:
Probeert u Jong Belegen Weydeland eens op een stokbroodje met verse ananas en ham. Even de oven in en smullen maar!
Ingrediënten:
Gepasteuriseerde koemelk (NL), zout, zuursel, lebstremsel, calciumchloride: E509, natriumnitraat: E251, kleurstof Annato: E160b

Weydeland Belegen
Speciaal voor de liefhebber van kaas met karakter. 4 maanden heeft deze kaas in alle rust liggen rijpen waardoor `n stevige kaas met smaak ontstaat. Dit proeft u!
Tip:
Snijd blokjes van de Belegen Weydeland en dien deze op op uw kaasplankje, wedden dat u er niet vanaf kan blijven?
Ingrediënten:
Gepasteuriseerde koemelk (NL), zout, zuursel, lebstremsel, calciumchloride: E509, natriumnitraat: E251, kleurstof Annato: E160b

Weydeland Extra Belegen
De Weydeland Extra Belegen is een minimaal 6 maanden gerijpte kaas. Deze kaas is lekker pittig.
Tip:
Een uitstekende kaas voor het gratineren van ovenschotels en gerechten, maar ook lekker pittig in salades.



Weydeland Rijck
Een heerlijke brokkelkaas, die een lange rijpingstijd heeft gehad in het kaaspakhuis van Treur in Woerden.
Erg lekker op een kaasplank.

Oude Tolbrug
Oude Tolbrug is een ambachtelijke oude kaas gemaakt van de verse melk van Hollandse koeien. De kaas wordt in de kaasmakerij, met de technologie van vandaag en de rijke traditie van de kaasbereiding, gemaakt volgens authentiek recept.
Wanneer de kaas de makerij verlaat krijgt de kaas zijn plekje in het pakhuis van Treur Kaas. In het pakhuis heerst een constante luchtvochtigheid en temperatuur, waardoor een uitstekende omgeving wordt gecreëerd voor het optimaal rijpen van kaas.
Ruim 16 maanden ligt de kaas hier in alle rust op de houten planken te rijpen. Tijdens deze periode krijgt de kaas alle liefde en zorg die het nodig heeft zodat de optimale smaak tot ontwikkeling kan komen. De kaas krijgt tevens een dun korstje zodat de kaas goed kan ademen en de natuur zijn gang kan gaan. Alleen de beste kazen mogen de naam Oude Tolbrug dragen. Dit proeft u in de heerlijke pittige smaak van Oude Tolbrug. Een kaas met karakter waarvan de smaak blijft hangen!
Oude Tolbrug bevat slechts 2 gram zout per 100 gram kaas, wat relatief weinig is voor een écht oude kaas.
Oude Tolbrug is zelfs meerdere malen in de prijzen gevallen vanwege haar bijzondere smaak. Bij de Great Taste Award 2010 wint Oude Tolbrug twee gouden sterren in de klasse: harde kaas van koemelk! De oude kaas kreeg de beoordeling “perfect” nadat zij door zeker 8 experts was geproefd en bediscussieerd. Om vervolgens de gradatie 2 of 3 gouden sterren te behalen moesten 20 juryleden het unaniem eens zijn dat het product aan de top behoort. Dit is Oude Tolbrug gelukt en mag met trots de 2 gouden sterren dragen. Daarnaast is Oude Tolbrug eerste geworden in de smaaktest van de Consumentenbond van december 2007.
Ingrediënten: Gepasteuriseerde koemelk (NL), zout, zuursel, -stremsel, conserveermiddel: E251, kleurstof: E160b



Weydeland Komijn Jong Belegen
De jong belegen Weydeland komijn dankt zijn smaak aan 8 weken rijping in het geconditioneerde kaaspakhuis waar een constante luchtvochtigheid en temperatuur heerst. De kaas krijgt hier alle liefde en zorg die het nodig heeft om de romige smaak te ontwikkelen.
Ingrediënten:
Gepasteuriseerde koemelk (NL), zout, zuursel, komijn, stremsel, natriumnitraat: E251



Weydeland Komijn Extra Belegen
Voor de extra belegen Weydeland met komijnzaad dient u even geduld te hebben. Wanneer de kaas is bereid, dient deze minimaal 6 maanden in ons kaaspakhuis te blijven. In deze periode wordt de kaas met liefde behandeld. De kaas krijgt maar een dun korstje waardoor een extra intense smaak ontstaat. Dit proeft u in deze Extra Belegen kaas bedoeld voor kenners. Lekker pittig!
Ingrediënten:
Gepasteuriseerde koemelk (NL), zout, zuursel, komijn, stremsel, natriumnitraat: E251

Weydelijner Traditie
Deze 30+-kaas heeft een volle smaak met een zilte nasmaak.
Deze kaas doet het tevens goed in salades.